Followers

right clik

lagu

ReSpeCT

ASSALAMMUALAIKUM...
korang korang nak tau tak..aku bengang sangat sangat hari nie..kau tau tak kenapa??meyh sini aku nak cite siket
Adelaa kat opis aku niee..ade budak praktikal..2 from UITM and 4 dari politeknik..(2 polimas & 2 psas)..
Nak dijadikan cite mule mule aku marah kat sorang budak nie je..tapi takdelaa marah sangat sangat..tapi makin hari makin ANNOYING doe perangai kau!aku ase nak pijak pijak je kau..huh!
BACHELOR ! ape ade kat title tu if knowledge kau zero??Aku bukan nak cakap sume budak U tapi sebabkan 2 ekor malaun nie buat kan aku pk sume budak U mcam tu..(sory..if nak marah g marah 2 ekor tapir nie )

Dis week 2ekor tapir nie akan berambus..yes!1 kepuasan dalam hati aku...hahahahahahaa..dulu aku ade kenekan salah sorang mamat nie..(means aku tak suke 3 org = 2 uitm, 1polimas)..ade sorg budak polimas nie dy geng gan psas..so dye bantu aku menjalankan misi aku iaitu
pancitkan tayar motor!hahahahaahhaahha..
tapi aku pancitkan siket je sebab org kat situ dah pandang aku..tapi mmbe aku si shimot nie pon nak join..dye plak g pancitkan..haaahahaha..kepuasan!and skrg nie kitorang bertambah tambah nak jadik setan bile perangai dorang dah melampau sesangat!

LIST PERANGAI ANNOYING !
  • UITM 1
- selalu datang lambat

--dye nie kire okelaa siket..takde carik pasal sangat sebab dye niee mcm bendul

  • UITM 2
-mule mule masuk keje muka cm baik baik
-dah lame lame malas nak buat keje
-bajet baik tolong membe konon tolong punch kan card tok membe
-tak hormat staff(baru jadik tadi)
-bajet hotstufff

  • POLIMAS
-mule mule pon muka bajet baik
-macam senang keje gan kau
-tapi dah lame lame kau buat taik
-awek kau tinggalkan kau (padan muke)
-orang bagi keje kau batak perempuan..nak yang hot je!(kot hensem takpe)
-sampai kau nie seorang yang penakod skg dah pandai datang lambat
-bajet gengster la konon
-mule mule dtg lambat kol 10.30 (masuk kol 9 sepatutnye)..harinie kau dah overlaa mamat!kol 2 kau masuk tapi punch card kau kol 8.58
-kau malas nak buat keje kau..keje dah siap taknak submit atas alasan takod nak dapat keje baru.

then tau ape kitorang plan nak kenekan dorang..hahahahah..wait and see..aku nie tak merbahayakan ponn if u be nice we me,i'll more +++++ be nice wif u..butttt!!!!!!once u disturb mylife,u'll never safe..

cameron highland

hello hello hello..last week selama 3 hari 2 malam aku berhoneymoon gan girlfriends and boyfriends aku..wah!overr gitu...ala,,pasal extend praktikal tula kan..tapi alhamdulillah..berjaya diselamatkan laa..oke..before aku naik cameron,kitorang g ipoh dulu..sebab ade frenly dengan sukma perak..perghh!gan aku tak pernah turun training tetibe game..memang sedap laa tubuh badan aku excersice mengejot..see our oily face..sume budak perempuan mandi kat ipoh except 2 ekor niee..konon nak mandi kat cameron..sampai2 mendapatlaa kau..dahlaa aku nie ANTI kesejukan..oh damn!
 napak tak kat situ si farah pendek..!aahaha..untuk + ketinggian,beliau naik atas simen tu..haha


 errrrrrrrrrrrrrrrr..agak agak boleh tak masuk content oily face...yeww!

orang g mandi tapi kami bergambar sebentar bersama bola..lalalalalal

oke..tepat je game abes,kami teros grak naik cameron..and sampai dalam kol 3 lbey cmtu..dalam bas aku dah macam cacing kepanasan..tanda tanda demam cm dah ade so abeslaa aku...
next day kami g ladang strawberi..nyum nyum..best sejuk sejuk menikmati strawberi coklat panas!ummmmmmmmmmmm nyummy!
 tgk tgk!sweater si tercinta mesti dibawa dan dipakai..love u!

mane buah strawberi nieee..

 bersama si beeeeeeee..ade orang kate aku cm budak2 sebab amek gamba dgn bee..
 ladang teh..ohh damn!pening kod nak g
 f & f..membe aku yang aku sayang ! love u farah syahirah ! muah muah!
 bile aku bertukar jadi ayu..hahaha..so funny..tapi ayu2 ponn angkat kaki jugaklaa nak menyepak si penyakat2 setia!haha
kemerengan..ahaaaha
mostly berterima kasih sangat sangat kat team volleyball psas sebab memang fun abes laaa weyhhh gan korang!and sori sangat2 sebab aku dilanda demam sejuk..so takdapat nak bergamba banyak banyak gan korang..btw hp aku cikai ja..tunggu vivas pro keluar ti..artis laa aku sebab asek bergambar je..cewahh!(bajet hot)...kredit to en arman + puan ti(his wife) sebab jage kitorang and buat kitorang feel like 1 hepy family.and more kredit to cameramen(masih tunggu gambar dari 2 nikon) sebab snap gambar tok kitorang jadikan kenangan..and tak lupe jugak kat budak2 yang otak mereng!hahha....next time kite g tmpt laen plak ek ek ek..oke bye..!


I LOVE ROSES!

hello kawan kawan dan lawan..hawa dan adam..as we know,almost girl like a flower kan kan kan..macam aku..dulu aku tak suke bunge nie.tapi mulod jelaa aku cakap tak suke tapi dalam hati alahai kan bagos ade orang bagi aku bunge..oke oke..honestly aku minat giler kat bunge! and u know what..i got it!!!!!!!even bukan bunge rose merah but yellow...tengs too zam sb bagi aku bunge..(bukan aku sorang je oke dye bagi..so jgn buat gosip plesss..kurangkan kontroversi)..then..aku punye laa sayangkan bunge tu..kalo warne merah lagilaaaa aku jage!sumpah tak tipu...but i dont know how laa nak jage n uruskan bunga tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...korang korang ade idea tak??plesss share gan aku..aku tanak bangun pagi esok bunge nieee mampos...aku sayang..bukan senang orang nak bagi oke..sumpah if aku dapat bunge rose merah,memang aku sanggop terjun swimming pool or simbah air kat muke orang tu and ckp 'oh damn ! u're so sweetttt and romantikkkkkkkkkkkkkklaaa'..bahahahahaahahha..oke kan cara aku??oke..please seee my roses..hampir mampos lepas aku maen buang jee daun dia and aku main patahkan batang dia ikod suka hati jantung aku je...
cantikkkk laa woiiiiiiiiiii!!!

tlg laa bagi aku bunga mcam nie..please laa weyhhh please..

haa..ni bunge rose aku...tlg laa yeee kawan kawan...
oke...mesti tak percaya kan aku yang kasar minat bunga..baju baju yang gegirl..
si napie ponn cakap aku perangai mengalah kan lelaki..tolonglaa jangan doakan aku mcam tu..
oke laa..bye=)

P.R.A.K.T.I.K.A.L

hai hai hai ! selamat malam..mesti korang korang tak kire laa male or female tengah tengok vanila coklat kan kan kan??selamat menonton dan semoga terhibur(macam aku je berlakon)..so camne hari korang harini?oke?better?gud??hope antara yang dimaksudkan..oke oke..harinie aku jadi big mam kejap kat office sebab bos aku takde..and staff kurang and keje takde..juz kemas stor..hai sedia maklum laa bila mak tiri dah berkemas mulod cot cet cot cet dalam stor tu..(ade aku kesah)..tengah sedap sedap bermuka buku dgn nadia azmy,mohd fareez,shimot lalola (melayan kepala shot aku nie) tetibe aku dikejutkan dengan 1 panggilan ganjil (padahal kat ati yang panggil)..aku pon g laa kat meja admin..tapi kak ati busy..aku pon back to my place dengan niat nak teruskan 'koje' aku.hahaha..tengs beb sebab layan kepala aku..tengah seronok seronok bergelak ketawa berguling guling tetiba kak ati datang 'faizah ade fax sampai..pasal melanjutkan ape tah'..aku pon berkata 'ha?melanjutkan ape?(bajet bajet je tawaran fast track padahal).'dengan perasaan berdebar debar aku g amek surat fax lalu aku jerit 'taknakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!'selamat tak kuat..dengan sepantas kilat aku lari g tempat aku sampaikan nak terlanggar en suhairi laa.aiyaaaaaaaaaa!!semua terkejot tengok aku..sampai si malaun sekor nie join bace surat aku tuhhh..siap gelakkan aku lagi,,..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....!!!!!!!

 ha!tu diaaaaaaa!yang aku dok bulatkan tuh siap ade petunjuk arah g..memang taklaaa aku nak extend LI aku..lagi aku nak cepatkan abes adelaa..dah laa nanti aku sensorg je..takmau takmau!oleh sebabkan itu,dengan secara automatiknye si gelabah akan muncul..berlari aku 1 office sebabkan faks nieee..hailaaaa poli..aku nak cuti jumaat je ponn..yang g kaut cuti utk aku smpy 3 hari gapo...


tgklaa tu...siap bagitau lagi dari bila aku cuti sampai bile...yang aku tak hightlight kan tuh yg dekat gan no 2 tu...elok elok abes LI 18 MEI 2012 aku plak kene stay until 23 MEI 2012..memang taklaaaaaaaa..tak sanggup aku nokk..!so dengan penuh kesopanan aku mendail no FARAH SYAHIRAH untuk amek no EN,ARMAN..pokpekpokpekpokpek dah setel!kan senang..only friday oke aku cuti..so pihak UPLI PSAS anda diminta faks balik untuk makluman company..


oke dah abes tu aku tertiba terkilan + rasa takut yang teramat giler giler babeng punye takod bila aku bukak web niee..  http://www.dinar-emas.com/misc.php?page=siri_1#axzz1mPhSvmOS...  
korang bacelaa yee..kompem meremang bulu roma..dah baca tu depend kat diri korang laa..sedar tak sedar kita dah hampiri sumenye..so banyak banyakkan laa amalan untuk dibawa ke alam sana nanti ye..SUBHANALLAH....jom kite share ramai-ramai..
selamat beramal..=)

IM NOTY GIRL

hai hai..selamat pagi! macam biasa aku akan rajin buat blog bile dah silent mood.well well well nak amik feel sikit..cewahh!oke oke cukup..hari nie aku nak bukak topik tentang ZAMAN KANAK KANAK
..
Oke oke..kini kali nie saat niee aku nak share kenakalan aku mase kecik kecik dulu..huhu..ni kalo MR SAD or mane mane boy yang nak jadikan aku permaisuri hati batu diorang memang reject abes..lalalalalallalalalalalaa..
Oke oke..1stly is aku niee bega..or erti kate lain degil..suka sangat buli kawan kawan aku..aku suruh dorang menari atas alasan ade event..padahal takde pon..and bende yang selalu aku kene jerit dengan mam zainab is bile tilam basah and cadar bau hancing...!yeeeeeeeeeewwwwww!macam biasa aku akan tuduh kakak aku yang buat..hahhaah..ha,ayah korang penah tak tunggu korang mandi depan pintu bilik air??penah?tak penah??ha,,aku nie hebat sikit..aku mandi tak sampai 5 minit,,nak kate jimat air takkan kod kan..dah kerap kali aku buat..then maybe haritu kantoi dengan ayah aku..kua kua bilik air ayah aku dah tunggu..dye check sabun basah ke tak,berus gigi..segala galanya lahh..then ape lagi..disuruh masuk and mandi balik..aku taktau laa kenapa dulu dulu aku malas giler nak mandi ou.oke then,aku dok je dalam bilik air..bebel sensorang..ayah aku marah aku sebab tak denga bunyi air..aku bukak shower then aku biakan..hahaha..pandai kan..agak dah lame sikit aku kua bilik air..dengan harapan yang menggunung tinggi macam gunung everest bahawa ayah aku takde depan pintu bilik air..baru je kua kaki kanan ayah aku dah kua dari tempat persembunyian dia..uwahhhhhhhhhhhhh!terkejut aku..ape lagi memang kene marah laaa kan sebab sabun tak basah jugak!hahah..then aku surrender laa aku pon mandi betul betul..
mak gan abah aku nie garang siket..tak bagi langsung aku nak kua main petang petang..nak mintak izin aduhai rase macam kene mengadap buaya lapar tau..kalo dapat kebenaran pon kua kol 6.30,6.45 balik..aku berlari lah g taman..sampai2 dah kol 6.35..baru je start men game dah kol 6.45..aku,kakak aku and adik aku akan tengok kat balkoni..sebab ap??ha..sebabnye abah akan panggil kitorang dengan gaya macho dye iaitu cekak pinggang!kitorang apelagi..lari tak cukup tanah la kan..so sebabkan kesusahan nak kua rumah,aku la terutamanye akan buat keje jahat..sebabnye dulu aku sekolah petang..even pintu uma aku tu dimangga tapi pintu dapur tak..and disebabkan aku dok flow bawah,aku senang nak melompat keluar..tambahan lagi taman mainan baru dah buat betul betul depan uma aku..then taktik mak aku nak pastikan aku tak kua rumah is kol aku..and cam biasa aku akan tarik telefon tu letak betul2 tepi grill..so bunyi telefon aku lompat masuk aku angkat and buat suara konon mengantuk..(padahal penat)..puas maen aku akan mop jejak aku seperti tapak kaki aku yang bercop-cop dilantai..supaya tak di syaki..wah! boleh jadi penjenayah kan..until now dorang taktau pape..hebatnye saya!!!!!!!!!!
bIrthday??ha!aku tak suka sambut birthday!!!!!!!sebab ape??al kisah..dulu mak aku buat kuih

seri muka
manalah aku nak tau kan..sebab nampak macam kek wane hijau before dipotong.aku terpikir..kek sape nie??oh harijadi alonk kot..aku pon gatai mengeyam g invite kawan kawan aku datang umah malam nie..and dorang ponn datang..siap bawak hadiah lagi tuh.aku dah pelik kenapa mak aku tak potong kek tu..jupg rupe rupenye kuih!aku ape lagi menyoroklaa kat port biasa..bawah meja atas kusi!memang tak dpt detect laa kecuali kakak gan adik ak..sebab tu tempat berteduh kami bile kena marah..then mak aku memang terkejutlaa..and mula laa rumah aku tu bagai nak runtuh(sebab jerit nama aku)..kecewa kot kengkawan aku mase tu..siap bawak adiah..padahal kuih bukan kek hari jadi..since tu aku tak suke birthday party or pape la..btw aku tak pernah sambut pon..tak bape suke..peace ! 
lagi 1 perkara..tangkap cintan.! wah! aku nie kecik kecik dah gatal kan..tapi perangai macam jantan..haish..minat kat abang tapi tersilap send surat kat si adik!adehh!reject reject!
tapiiiiiiiiii..senakal nakal aku,aku ada bakat terpendam aku yang bawak aku kejayaan is sketsa 'MAK JAH GELANG'..sape penulis skrip??sape lagi kalo bukan aku..ha power kan kan kan kan..since tu aku cite cite nak jadi penulis novel..konon konon nye..alih alih aliran ape aku amik until now..huuuuuu..oke takpe..boleh lagi berusaha kan kan kan.. selain tu menari..tapi boria laa..cewah ! dahlaa kau kayu! other lagi iaitu
sukan! wah aku ratu pecut sekolah! ratu melompat! yela kan..suke sangat main keja keja..men getah..memang power lah kan!medal kat uma aku tuh sampai ade yang dah kene buang sebab banyak sangat...and until now aku still bergiat aktiv dalam sukan..and kejayaan paling tinggi aku capai dalam BOLA BALING PERINGKAT KEBANGSAAN...main untuk N9.skang kat poli takde bola baling..then aku join volleyball..haish..kenapa aku nak bukak cite nie?sebabnya,aku rindu kat zaman kanak kanak aku..zaman yang penuh dengan riang rie.yelahkan sape sangka budak nakal yang dulu kini dah berjaya pegang mcam macam title..OLAHRAGAWATI,TOKOH SUKAN,KETUA ASRAMA ASPURI,PENOLONG KETUA KELAS,KAPTEN PASUKAN..sume aku dah merasa.and ALHAMDULILLAH bersyukur sangat.. semuanya datang dariNYA ditambah lagi dengan usaha dan doa..amin...dulu aku stay dekat MUTIARA APARTMEN,SETIAWANGSA KL..tapi mase nak masuk darjah 5 aku pindah N9..tak sempat jumpe kengkawan kat sane..so aku jadi rindu..now,kakak aku bukak group mutiara..and kitorang know each other..macam macam ragam..yang dulu nakal sekarang dah jadi baik..yang perempuan bertambah cantik..yang si lelaki bertambah ensem..dengar cite nak buat renioun..haish ready ke aku nak hadap 2 adik beradik tu??dahlaa kena bahan kat dalam group!lalalalala..huh!takmau takmau..tak ready..butt i really miss the older past..sebabkan mimpi kan zaman dulu semalam aku terbukak nak share mende nie..nak diikodkan nak je aku bukukan kenakalan aku satu persatu..oh bakal anak anak ku..jangan kau tiru gaya ibumu ini..silap silap menyinga aku nanti macam mak gan ayah aku..okelahh!blog rajin je aku update tapi dairi hidup mati aku(laporan harian praktikal) aku malas nak update.. adios..

HeartLess Ke Tak

hai hai..selamat pagi semua..ade lagi yang tak tido ke cam aku nie??haish..susahkan kalo dah uma ad unifi,berokband,streamyx ke pape jelah kan..koje nye asyik nak mengadap muka buku takpon blog atau erti kate lain dairi borak sensorang.
Oke..aku niee minat giler tahap gaban laa kan dekat si novel nie..even sikap aku agak kasar siket..and and aku sering mengeluarkan kate kate hikmat aku if ade orang buat aku marah..kebiasaannya sigadis gadis yang minat membaca nie..si jejaka aku taktaulaa..minat or tak.well jiwang kan..takot tak macho plak..puihh!and kebanyakkan novel aku bace situasinye orang kaya gan orang yang tak berapa nak kaye..and nak bagi feel siket korang bayangkan laa yang korang yang pegang watak utama dalam novel tuh..
So nak dijadikan cerita..aku niee tengah praktikal..so dalam pale aku nie duit duit dimana kau duit,,ha..sebab ape?ade lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !
so aku akan ikhtiar macam macam untuk dpatkan duit supaya hajat aku termakbul..sampaikan..pengarang hati ulam jantung aku nie ingat aku nie mata duitan..ish ish ish..tak baik tau tau..
mane tak nye..kepala aku tengah serabut buat T.O budak office aku sibuk plak la kan dengan angan-angan nak jadi kaye..yewwwwwwwwwww!sampaikan si noraizatulshima tu @ shimot ajak aku beating..RM100 untuk cakap 3 perkara kat 'kekasih kuning langsat'..

  1. aku suka kau
  2. aku sayang kau
  3. aku nak kau.
RM100..berbaloi tak??mestilah kan..bukan guna tenaga pon..tapi ni menyebabkan hati doeeee..memang taklahh aku nak berlaku curang..
oh tidak tidak tidak !katakan tak pada curang!nyah kau..syuh!

then borak punye borak si jepun niee pon suggest..suruh aku deal gan si kuning langsat..mean 5o-5o..atoii!kebodohan sudah nampak kan disitu..tapi apakan daya masa tak akan kembali..hancur musnahlah semua sebab si shimot da tau..
Bosan tahap gaban aku dah nie..so ape je keje aku buat,,intai blog oranglaa sebab nak edit blog aku yang ntah hape hape tah..well well well..tak kreatifkan sampai kad besday yang made by nur faizah tu ponn cm hareeeeeeee...(haram)..
okelahh bye!

Never Stop LOving You

Assalammulaikum and selamat tengah hari..
Harinie genap 1 tahun kami bersama..Alhamdulillah..and nie laa 1st time aku couple selama nie..dikire nie 2nd love aku and mybe the last..Even before nie aku pernah couple 20++ tapi tak selama nie..and hubungan tu sume just suke-suke..bukannye serius..dulu aku selalu permainkan orang..caple ramai2 then mintak putus dengan takde rase bersalah..2year aku single lepas putus dengan 1st love aku..tapi tu ponn 8bln jee..then masuk poli..aku kenal sidia aku mula sayangkan dia and belajar ape tu setia..then finally i got it..thank you my love..and thankyou ALLAH sebab hadirkan sidia dalam hidup aku..
Selama setahun nie macam-macam dugaan yang kami tempuh..sidia pernah tinggalkan aku selama 2bln..sidia nak aku berubah..dengan izinNYA aku sedar kesilapan aku selama nie..then aku terus mengejar untuk dapatkan cinta sidia..and aku hampir give up untuk terus kejar dia..tapi dengan sokongan kawan-kawan dia,kawan-kawan aku..aku terus bersabar..sebab aku tau dia sayangkan aku lagi..before masuk sem3 kami bersama balik..and hubungan masa tu agak dingin..tapi aku tak pernah putus asa untuk hangatkan hubungan tu..sampai laa sekarang sehingga dilafazkan perkataan 'jangan tinggalkan saya tau sayang'...
Kami sering bergadoh..and baru-baru nie pon ade jugak..tapi masing-masing cepat sedar kesilapan masing masing..sebab due-due taknak kehilangan..
Aku akan cuba jadi yang terbaik untuk sidia..InsyaALLAH sekiranya dipanjangkan jodoh kami,aku takkan sia-siakan hidup kami bersama..
Athousand year that i will love u sayang..<3<3

26 JANUARY 2012..
always make u smile on your birthday !


10 NOVEMBER 2011


 21 OCTOBER 2011
i'll never let you go

 24 JULY 2011
always missunderstanding..but its can't separate us together

3 OGOS 2011

3 SEPTEMBER 2011
even eid day,still wanna be wif u..

26 JANUARY 2011
kasih sayang aku pada sidia tidak pernah berkurang even kami sering bergaduh..namun harus diingatkan pada diri aku..jangan terlalu sayangkan seseorang melebihi ALLAH S.W.T and Nabi Muhammad S.A.W..

So banyakkan laa baca doa niee lepas selesai solat..
semoga dekat jodoh bersama sidia yang tercinta..amin..

Saya sayangkan awak MUHAMMAD HANAFI..
terima kasih sebab hadir dalam hidup saya and terima saya seadanya dalam hidup awak..

BOLA oh BOLA

hai hi hye ! selamat pagi ! hari nie aku bangun awal siket around kol 10..(awal laa kan dari usually kol11 -12)..fuh..penad kenduri semalam aku just tdo bape minit jeh kod..then si sad kol ajak gi tengok bola dekat seksyen 7..dah laa kilat menakotkan gilerr kod semalam..aku nak mandi ponn takot2 jeh..


sementara nak tunggu kak mes abes mandi,aku iron tudung dulu..tetiba ad kua api dkt extention wire.fuh!terkejod mak!hayo hayo hayo..agak terkilan laa gak aku..then aku siap-siap,tgah2 cuci  muke tetibe teringat pesan nenek dulu..tak elok suluh muke malam kat cermin nant hantu belukar tinjau..ohhh damn! cepat cepat aku mandi and siap..terkocoh-kocoh kod aku nak siap bagai..sampai tudung pon pkai tak btol (sebenarnye betol je tapi habit aku kan..slagi tak selese slagi tu aku dok betol tudung)

Oke..then sad dah memekak suoh cepat..ehem-ehem..nak dijadikkan cite..kilat memancar-mancar..lepas jeh aku kunci pintu uma,aku nak g kat tangge tapi aku pelik..tetibe pintu tuh tertutup..tak penah2 kod..
Dalam otak aku dah pk laen dah...bukan hantu tapi kod orang jahad ke ap kn nak rogol aku..subahannallah..!mintak lindungi aku..
Then,aku pon tolak laa pintu tu plan-plan..jupg ad lembaga itam blkang pintu..aku ape lagi..menjerit and melompat laaahh!memang terkejot berok laa aku.tak tau nak gambarkan muke aku cmne,,
ade cmne tak??hihihi

Eeeeeeeeeeee..si sad nii memang tau tak...sengaja menyakat aku..memang aku pukul-pukul laa sidurjana tuhkan sebab buat aku macam tu..dia dok glak2...kat bawah membe dy sape tah sorg tuh dengan amin waklu dah tunggu..amin tu aku kenal dari fb..2nd time laa jupe dye..

Sampai kedai mamak awal tapi game kol 11.30...memang ramai laa orang tgk bola.tp bukan tgk malaysia punye game..sebaliknye chelsea vs m.u..
huhu..nieee laa 1st time aku tgk penyokong chelsea kat malaysia macam mane,,dorg area floor atas..asal gol je dorang menganjing penyokong m.u kat bawah..mule2 oke lagi laa..then bile m.u dah score mule laa dorng menganjing balek..sampai nak gadoh kod..kesian ane tuh kene setelkan..huhuh..nie laa melayu..gadoh je keje..padahal sesame islam..bola je pon..dorg kat sane tuh elok je gelakkan korg..bongok betol ! sad sokong m.u..aku??aku tak sokong mane-mane..yang mane menang aku sokong..hehehe..lalang kan!hahahah..keputusan dye seri 3-3..huhuhu..memang best upenye tgk bola ramai ramai..tapi kalo aku la kan,kat uma ak dah jerit2 dah..hehehee..nie ramai org wokkkk!malu mak..so the moral is,nak sokong boleh tapi jangan la over sangat sampai nak buat middle finger laa bagai..haish.tak paham aku..


K laaa..adios..sampai bertemu lagi..salam..=)

Kenduri Kahwin Lagi !

hei..salam maulidur rasul!ha,korang ikod tak perarakan harinie??mesti ikod kan..mesti best kan..hahaha..aku pagi2 lagi dah get ready to going bukit naga seksyen 32 shah alam atas sebab diatas..blablablabala..nak dipendekkan cite mmg gempak laa cite dy kan..1st time aku g kenduri orang jawa,tercengang aku bile orang sane sebut penanggah..korang penah dengar tak??pastu pastu pastu,goodies too dorang panggil berkat..haiyo2..memang tercengang kejap laa aku kan..yang klakanye aku dengar mule2 dia panggil penanggah uh 'penanggal'..hahaha..woiii!agak2 laa kan..huhuh..kami tolong served orang makan..kire kateringlaa..memang penadlaa cite dye..tapi oke laa dpt duet poket...wewewewe..oke oke..mate duitan!hahaha..nak plak ad pmpuan bwak kete sport!!awesome!!!!!!!!!!!memang aku jeleslaa gan kau!wane merah plak tuh!ohh damnnnn!
sementara tunggu orang datang aku mengedik kejap dengan kamere hp aku yg tak bape cantik nie..aiyaa..angan-angan nak amek vivas pro musnah sebabkan ade orang yang aku nak kate menyampah tu adelaa siket..tak suke tu xdelaa sebab aku takpenah knl dye,,hehehe..ha,orang tu dah pakai vivas..so cancel cancel!fullstop!
miss kebaya 2012..cewahh!

 aceceh!tak sabar laa tuh nak dok atas pelamin..dok kat tangge pon jadik!


 alamak! mane hanafi nieee!,,,

 nyum nyum nyum! nmpk cntik tapi tak sedap sgt pon..hehe..aku kawen nant nak buskin robbin laa!
pergh!giler demand kan..yucks!

 sedang kak mes busy melayan tetamu aku dok rehat kejap.huh!penad..

 alam impian semua jejaka dan gadis yang dilamun cinton..

 my housemate kat shah alam..kak mes!

wif adam..anak buah aku..

fuh penad-penad..kemalasan nak naik teksi nak balek seksyen 13..hayo hayo..jup lagi 'aku inginkan dirimu..datang dan temui aku'..mendayu dayu lagu dadali tuh kat hp aku..ha..dats means ilovehim kol..

sad: kamu kat mane??saya nak amek kamu niee ajak g makan..saya ade kt pkns dgn abg saya..saya amek kamu naek moto..

faiza: ouh..saya baru balek niee..naek moto??sayang!saya pakai kebaya kod..mmg taklahh nak naek moto..huhu..

sad:heeee..takpelaa cmtu..nant msg ek..nak tman abg bli brg(nada abg tu di plahankan)

faizah: oke oke..ek asal 'abg' uh plan je..heheheh

sad : malu laa abg dengar..

faizah: haha..oke2.bile nak bawak jupe gan abg nie.

sad : hahaha..nantilaa..okelaa bye..

huhuhuh..so funny rite..oke..pape pon wait bln 4 nant..2mempelai akan naik bersanding...tema ap ek??nak kene carik baju niee..hehehehe..k bye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

see here !

 

love