Followers

right clik

lagu

FINAL Ohhh FINAL~~

perghhh..memang terkilan laa aku sem nie 3A jeh pb dary 6 final weyhhh.BI dengan PI aku taktau lerr..PI aku higher dalam klas..tapi taktau la kan final hari tuh cm outtttt jeh..hehehe....adesssss..Pb oh pb.!mcm ade tande2 nk down pointer je sem niiiii...=(...alahh..takleyh lawan alonk...oke fine tak pe...hmmm..1st pper oke laa..alhamdulillah boleh jwb..2nd pper ak saket hati..wahai estimating1kan aku dah manjemanje dengan kau malam tuuu....hey2!aku dah buat penad2,boleh plak laa lg 30mnit kau nak ckp ade pembetulan..kalo sikit tapelaa weyhh..nie mmpengaruhi pengiraan ak dari D-Z tau tak...memang comot laa kau wahai kertas..n jawapan pon aku dah tak yakin dah..frust2.!menagis jugak laa aku balek uma..cite kat si hanafi tuh cam harem..dye gelakkan aku adelahh..ek!silap laa abg botak.hahaha..oke dah..haishhh..sabar2..hari nie punye paper aku suke!loike..=p!ape aku bace semalam dengan wala,gan ziera kua!ALHAMDULILLAH..mule-mule,sbjek ekonomi nie aku asek bangkang je knpe aku perlu belaja..and aku bsing la tak paham pape(sb tak stdy)..tapi!!!!!!!!!!!!bile dah stdy semalam..2 buku tebal eko tuh aku paham ape itu ekonomi..hailaa nasib..tulaa..len kali ade test,ade kuiz,stdy dulu tau faizah..bukannye bejalan gi genting oke..hahaha..oke..next pper techno..errrrrrrrrrr..taknak cakap pape pasal pper nie..mggu depan measurement(6jam kredit) dengan services..due2 paper aku target!hahah..oke2 dah...hope paper lg 3 nie aku boleh jwb dgn tenang...pastuh aku taknak stdy utk 1 sem!cewahhh..merajuk la konon..padahal nak g LI..so taya tension2 blaja..tp tension buat laporan hari2..boredddddddd!oke..=)bye.!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

see here !

 

love